آیا افرادی که دارای فرزند معلول می باشند از معافیت مالیاتی برخوردار خواهند بود ؟
▫️در مورد معلولان و بیماران خاص و صعب العلاج علاوه بر هزینه های مذکور در صدر ماده ۱۳۷ قانون مالیاتهای مستقیم ( کسر هزینه های درمانی از درآمد مشمول مالیات بیمار یا افراد تحت تکفل وی) ، هزینه مراقبت و توانبخشی آنان نیز قابل کسر از درآمد مشمول مالیات 《 معلول 》 یا 《 بیمار 》 یا 《 شخصی که تکفل او را عهده دار است 》 میباشد.
نیاز به مشاوره تخصصی دارید؟
تیم یارنیکو آماده کمک به شما در امور سامانه مودیان و سایر مسائل مالیاتی است. اولین جلسه مشاوره رایگان.
درخواست مشاوره رایگان
برچسبها:
عمومی