عمومی

معافیت اشخاص دارای فرزند معلول

معافیت اشخاص دارای فرزند معلول

ش.ب
شقایق بیگ محمدی نویسنده مجله یارنیکو
۱۳ تیر ۱۴۰۴ ۱ دقیقه مطالعه ۴ بازدید
معافیت اشخاص دارای فرزند معلول

آیا افرادی که دارای فرزند معلول می باشند از معافیت مالیاتی برخوردار خواهند بود ؟

▫️در مورد معلولان و بیماران خاص و صعب العلاج علاوه بر هزینه­ های مذکور در صدر ماده ۱۳۷ قانون مالیاتهای مستقیم ( کسر هزینه های درمانی از درآمد مشمول مالیات بیمار یا افراد تحت تکفل وی) ، هزینه مراقبت و توانبخشی آنان نیز قابل کسر از درآمد مشمول مالیات‌ 《 معلول 》 یا 《 بیمار 》 یا 《 شخصی که تکفل او را عهده ‌دار است 》 می‌باشد.

نیاز به مشاوره تخصصی دارید؟

تیم یارنیکو آماده کمک به شما در امور سامانه مودیان و سایر مسائل مالیاتی است. اولین جلسه مشاوره رایگان.

درخواست مشاوره رایگان
برچسب‌ها: عمومی

این مقاله را به اشتراک بگذارید:

ش.ب
درباره نویسنده

شقایق بیگ محمدی

نویسنده مجله یارنیکو

نظرات (۰)

نظر خود را بنویسید